Γκαραζόπορτες

γκαραζοπορτες

Ο σχεδιασμός στις γκαραζοπορτες είναι σημαντικός παράγοντας για την προστασία τόσο του οχήματος σας όσο και των χώρων σας. Πριν την επιλογή των υλικών και της τελικής όψης, πρέπει να έχει καθοριστεί η κύρια χρήση και οι ανάγκες ώστε να έχουν ληφθεί υπόψη όλες οι παράμετροι.

Όταν οι γκαραζοπορτες βρίσκονται στην κεντρική είσοδο του σπιτιού, επιβάλεται να ακολουθούν τον αρχιτεκτονικό κανόνα της κατοικίας σας, ενώ σε περίπτωση που το γκαράζ επικοινωνεί με τους κύριους χώρους, πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη, η ασφάλεια και η ασφαλής χρήση.

Μια ακόμα σημαντική λειτουργία που πρέπει να ληφθεί υπόψη, είναι οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Πρέπει να υπάρχει πρόβλεψη για λειτουργία ηλεκτροκίνητης γκαραζόπορτας, κάτι το οποίο σήμερα δεν μπορεί να θεωρηθεί πολυτέλεια. Προσφέρει άνεση, κέρδος χρόνου σε άνοιγμα και κλείσιμο, προστασία του οδηγού από καιρικές συνθήκες και φυσικά ασφαλέστερο κλείδωμα.

Θα συναντήσετε τρείς βασικούς τύπους γκαραζοπορτες, οι οποίοι ανάλογα με τις ανάγκες και τον χώρο μπορούν να προσαρμοστούν σε εμφάνιση και διάσταση: τα ρολά, οι πολύσπαστες και οι μονοκόμματες. Σε κλειστά γκαράζ η συνηθέστερη επιλογή είναι οι μονοκόμματες οροφής κάτι το οποίο ισχύει και σε ανοιχτά γκαράζ. Ο λόγος απλός. Προσφέρει ένα ενιαίο αισθητικό αποτέλεσμα, εξοικονομεί χώρο και προσφέρει ασφάλεια.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις γκαραζοπορτες επικοινωνήστε μαζί μας!