Πάνελ οροφής

Πανελ οροφης

Πάνελ οροφής:
Υπάρχει το πάνελ κεραμίδι 6εκ. και πάνελ τραπεζ. με 10εκ. χαμηλό σημείο.
Το πάνελ οροφής είναι χαλυβδόφυλλο πολύ ελαφρύ, ζυγίζει 12kg/m2 παράγεται σε μήκος από 1,90m έως 15m και πάχος από 2cm-10cm μόνωση και αρκετά χρώματα κόκκινο, μπέζ, λευκό κ.α.
Το πάνελ κεραμίδι είναι η πιο ανεπτυγμένη μορφή μονωμένης μεταλλικής στέγης σε μορφή κεραμιδιού και έχει συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας στους 100c λ=0,0200 kcal/mcoc. Τα πάνελ προσφέρουν πολύ καλή θερμομόνωση, ηχομόνωση, αντισεισμική συμπεριφορά, πλήρη στεγανότητα, αντοχή στο χρόνο, μικρές κλίσεις 10% άνω, μεγάλα μήκη, οικονομία και ταχύτητα. Το κάτω μέρος του πάνελ είναι λευκό χαλυβδόφυλλο ή με επένδυση ραμποτε μειώνοντας το αρχικό κόστος που θα δίνατε για μια κεραμοσκεπή. Για την στήριξη των πάνελ οροφής απαιτείται αυτοδιάτρητη βίδα,ειδική μεταλλική καλύπτρα και ροδέλα στεγανότητας.
Τα πάνελ πλαγιοκάλυψης έχουν την δυνατότητα τοποθέτησης σε κατακόρυφη ή οριζόντια διάταξη με ειδικό κρυφό αρμό για την στήριξη με κρυφή βίδα που συγκρατεί και τα δύο πάνελ και υπάρχουν σε διάφορες υφές και χρώματα.
Τα πάνελ στέγης προσφέρουν ουσιαστικά μια έτοιμη κεραμοσκεπή με πάνελ που αντικαθιστά κεραμίδια, μεμβράνες, θερμομόνωση, τάβλες, ραμποτέ, μειώνοντας έτσι το κόστος κατασκευής και εργασίας της στέγης. Πάνελ τιμές από 15€/m2.

Πάνελ Οροφής - Πριν και Μετά

Πάνελ οροφής
Πάνελ οροφής
Πάνελ οροφής
Πάνελ οροφής

Δείτε περισσότερα πάνελ οροφής Έργα μας

Καλέστε μας! 210 300 42 86