Υδρορροές

Υδρορροες

Οι υδρορροές στέγης είναι ιδιαίτερα σημαντικές για οποιοδήποτε κτίριο και πάντα θα πρέπει να δίνετε η απαραίτητη προσοχή στην κατασκευή τους.

Ουσιαστικά οι υδρορροές διοχετεύουν το νερό μέσω καναλιών για να αποφευχθούν διαρροές από την οροφή, εμφάνιση υγρασίας, ζημιές στους τοίχους, καταστροφή των χρωμάτων κα.
Όπως γίνετε αντιληπτό η σωστή κατασκευή των υδρορροών πρέπει να γίνετε από επαγγελματίες με εμπειρία στην κατασκευή και γνώση των κατάλληλων υλικών που θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν, με σκοπό να αποφύγετε ζημιές και να διατηρήσετε στην καλύτερη κατάσταση το κτίριο σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Υδρορροές και λούκια απο αργίλιο ή αλουμίνιο έχουν μεγάλη αντοχή στη διάβρωση, γι' αυτό το λόγο τα χρησιμοποιούμε σε εξωτερικά συστήματα θέρμανσης, πάνελ, θερμοκήπια, αίθρια και μεγάλη διάρκεια ζωής.
Όλα τα λουκια για στεγη και οι υδρορροες είναι μονοκόμματα φύλλα αλουμινίου για στέγες χωρίς ενώσεις και τοποθετούνται με κατάλληλες τεχνικές και εμπειρία που διαθέτουμε.
Με την πάροδο του χρόνου τα οργανικά απορρίματα συσσωρεύονται στις υδρορροές δημιουργώντας μια λάσπη που είναι καταστροφική για το σπίτι σας. Μια φορά το χρόνο ένας έλεγχος στη στέγη είναι απαραίτητος για την προστασία και συντήρηση των υδρορροών. Υδρορροή αλουμινίου τιμή 22€/m

Καλέστε μας! 210 300 42 86