Ενεργειακή Στέγη

ενεργειακη στεγη

Μέχρι σήμερα η κατασκευή μιας κεραμοσκεπής – ξύλινης στέγης γινόταν ως εξής:

Τοποθετούνταν ο σκελετός και επάνω στο σκελετό το πέτσωμα. Στην συνέχεια όλοι οι τεχνικοί και εργολάβοι χρησιμοποιούσαν πηχάκια καρφωμένα πάνω στις τεγίδες του σκελετού, έτσι ώστε στο επόμενο βήμα να απλωθεί η υδατοστεγανωτική μεμβράνη (ασφαλτόπανο, τα παλαιότερα χρόνια) για τη προστασία της κατασκευής από εισροές νερού.

Διαβάστε Περισσότερα

Στεγανοποιηση Ταρατσας

στεγανοποιηση ταρατσας

Η στεγανοποιηση ταρατσας είναι μια απαραίτητη εργασία για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. Η στεγανοποίηση δεν προστατεύει μόνο εσάς αλλά και το κτίριο από φθορές και υγρασία που με την πάροδο του χρόνου περνά στα τσιμέντα και μειώνει τις αντοχές τους.

Διαβάστε Περισσότερα

Παραθυρα Στεγης

παραθυρα στεγης

Υπάρχουν πολλοί λόγοι να προτιμήσετε τα παραθυρα στεγης και σίγουρα δεν είναι μόνο αισθητικοί. Ένα παραθυρο στεγης σας προσφέρει φυσικό φωτισμό ο οποίο είναι απαραίτητος σε κατοικίες με βόρειο προσανατολισμό ή λίγο φυσικό φωτισμό κατά τη διάρκεια της ημέρας λόγω συνθηκών, τοποθεσίας ή προσανατολισμού.

Διαβάστε Περισσότερα

Περγκολες Ξυλινες

περγκολες ξυλινες

Οι περγκολες ξυλινες είναι μια κατασκευές που δεν μπορεί να θεωρηθούν απλά βοηθητικές. Μια σωστά μελετημένη πέργκολα, έχει άμεση σχέση με την τελική αισθητική των εξωτερικών σας χώρων, προσφέρει ασφάλεια από καιρικές συνθήκες όπως βροχή, χαλάζι, χιόνι, ενώ πλέον είναι αναπόσπαστο κομμάτι του ορθού βιοκλιματικού σχεδιασμού, καθώς ανάλογα με την εποχή και το τόξο του ήλιου προσφέρει μόνιμη σκίαση τις ώρες τις ημέρας που επιβάλετε.

Διαβάστε Περισσότερα

Πανελ Πολυουρεθανης

πανελ πολυουρεθανης

Τα πανελ οροφης είναι ένας τρόπος επικάλυψης που μπορεί να επιλεχθεί ανάμεσα στις πολλές επιλογές που προσφέρονται στην κατασκευή στέγης. Πρόκειται για μια οικονομική, ελαφριά λύση, ενώ τα πανελ πολυουρεθανης κερδίζουν έδαφος λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων που παρέχουν.

Διαβάστε Περισσότερα