Ξύλινα σκέπαστρα για εισόδους και γκαράζ

Ξυλινα Σκεπαστρα

Είναι αρκετά συχνό το φαινόμενο η είσοδος ενός σπιτιού ή ο χώρος που αφήνουμε το αυτοκίνητο μας να είναι ακάλυπτος καθώς δεν υπάρχει ούτε φυσική αλλά ούτε τεχνιτή κάλυψη με αποτέλεσμα ο χώρος και όσοι βρίσκονται εκεί να είναι εκτεθειμένοι σε ανέμους, βροχή, ήλιο, χαλάζι και διάφορα ακόμα καιρικά φαινόμενα.

Διαβάστε Περισσότερα

Πέργκολες

Περγκολες

Οι πέργκολες είναι κατασκευές εξωτερικού χώρου και το κύριο υλικό κατασκευής τους είναι το ξύλο. Κατασκευάζονται για καλλωπιστικούς λόγους και χρησιμοποιούνται είτε για να διακοσμούν μονοπάτια παρέχοντας παράλληλα σκιά, είτε για να παρέχουν προστασία και σκιά σε εξωτερικούς καθιστικούς χώρους σε κήπους, πάρκα και καταστήματα.

Διαβάστε Περισσότερα

Παράθυρα στέγης

Παραθυρα Στεγης

Τα παράθυρα για στέγη τοποθετούνται κυρίως για να εξυπηρετήσουν 3 βασικούς σκοπούς:

1) σωστό εξαερισμό του χώρου
2) ενίσχυση με φυσικό φως
3) και την εξαιρετική αίσθηση του χώρου

Διαβάστε Περισσότερα

Συμβουλές για την συντήρηση ξύλινων σκεπών

Συντηρηση Ξυλινων Σκεπων

Οι ξύλινες σκεπές για να διατηρηθούν σε άριστη κατάσταση και να παρατείνουν την διάρκεια ζωής τους χρειάζονται συντήρηση. Υπάρχουν πολλές τεχνικές και μέθοδοι συντήρησης, κάτι ιδιαίτερα απλό που μπορεί να πραγματοποιήσει μόνος του ο ιδιοκτήτης μιας σκεπή είναι ο καθαρισμός της.

Διαβάστε Περισσότερα

Μόνωση ταράτσας

Μονωση Ταρατσας

Η θερμομόνωση της ταράτσας είναι η πλέον σημαντική εργασία που πρέπει να γίνει για την προστασία ενός κτιρίου από τις μεταβολές τις θερμοκρασίας και τα καιρικά φαινόμενα.

Η ταράτσα είναι περισσότερο εκτεθειμένη στον ήλιο, την βροχή, το αέρα, σε σχέση με τα παράθυρα ή τις πόρτες και γι' αυτό αποτελεί το πρώτο μέρος που πρέπει να μονώσουμε.

Διαβάστε Περισσότερα