Ξύλινα σκέπαστρα για εισόδους και γκαράζ

Ξυλινα Σκεπαστρα

Είναι αρκετά συχνό το φαινόμενο η είσοδος ενός σπιτιού ή ο χώρος που αφήνουμε το αυτοκίνητο μας να είναι ακάλυπτος καθώς δεν υπάρχει ούτε φυσική αλλά ούτε τεχνιτή κάλυψη με αποτέλεσμα ο χώρος και όσοι βρίσκονται εκεί να είναι εκτεθειμένοι σε ανέμους, βροχή, ήλιο, χαλάζι και διάφορα ακόμα καιρικά φαινόμενα.

Σαν αποτέλεσμα η έλλειψη προστασίας στο γκαράζ οδηγεί σε φθορές στο αυτοκίνητο ή τη μηχανή σας που θα μπορούσατε να αποφύγετε. Για παράδειγμα το ξεθώριασμα των χρωμάτων από την έντονη ηλιακή ακτινοβολία το καλοκάιρι ή σημάδια από ξαφνικό και εντόνο χαλάζι.

Ενώ η ελλειψη προστασίας στην είσοδο του σπιτιού, δυσκολεύει την πρόσβαση σε εσάς και τους καλεσμένους σας σε περιπτώσεις έντονων καιρικών φαινομένων.

Εκτός από την προστασία που προηγουμένως αναφέρουμε και τα πλεονεκτήματα της, τα ξύλινα σκέπαστρα ομορφαίνουν τον χώρο και δίνουν μια ξεχωριστή εμφάνιση συνδιάζοντας πρακτικότητα και αισθητική!

Η εταιρία μας κατασκευάζει ξύλινες εισόδους και γκαράζ χωρίς στηρίγματα και ενδιάμεσες κολώνες, με ανοίγματα εώς 15m απόσταση, για ευκολότερη πρόσβαση στο χώρο αλλά και καλύτερη θέα.

Για να δείτε δείγματα από σκέπαστρα και εισόδους πατήστε εδώ.