Περγκολες Ξυλινες

περγκολες ξυλινες

Οι περγκολες ξυλινες είναι μια κατασκευές που δεν μπορεί να θεωρηθούν απλά βοηθητικές. Μια σωστά μελετημένη πέργκολα, έχει άμεση σχέση με την τελική αισθητική των εξωτερικών σας χώρων, προσφέρει ασφάλεια από καιρικές συνθήκες όπως βροχή, χαλάζι, χιόνι, ενώ πλέον είναι αναπόσπαστο κομμάτι του ορθού βιοκλιματικού σχεδιασμού, καθώς ανάλογα με την εποχή και το τόξο του ήλιου προσφέρει μόνιμη σκίαση τις ώρες τις ημέρας που επιβάλετε.

Παράλληλα η κατασκευή μιας όμορφης ξύλινης πέργκολας θα σας δώσει την ευελιξία να προσθέσετε ανάλογο φωτισμό στην κατασκευή, αναρριχώμενα φυτά, ή πανιά κάλυψης που θα δώσουν άλλη πνοή στον εξωτερικό σας χώρο.

Η επιλογή του ξύλου σε στις περγκολες, είναι ιδανική καθώς δίνει αίσθηση άνεσης και οικειότητας δεδομένου ότι το ξύλο είναι πολύ φιλικό στον άνθρωπο. Σημαντικό πλεονέκτημα του ξύλου είναι ότι μπορεί να δώσει οποιαδήποτε μορφή στην πέργκολα σας, χωρίς να υπάρχουν κατασκευαστικές δεσμεύσεις.

Το ξύλο είναι ένας ζωντανός οργανισμός που χρειάζεται φροντίδα και προστασία από καιρικές συνθήκες. Η επιλογή ποιοτικής ξυλείας και η ανάλογη επεξεργασία για προστασία από υγρασία, φθορά από τον ήλιο και τα έντομα, είναι σημαντική και για αυτό πάντα φροντίζουμε για την καλύτερη ποιότητα ξυλείας στις κατασκευές μας. Η επεξεργασμένη ξυλεία είναι ανθεκτική και οικολογική δίνοντας άρτιο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατασκευή ξυλινης περγκολας επικοινωνήστε μαζί μας!