Πανελ Πολυουρεθανης

πανελ πολυουρεθανης

Τα πανελ οροφης είναι ένας τρόπος επικάλυψης που μπορεί να επιλεχθεί ανάμεσα στις πολλές επιλογές που προσφέρονται στην κατασκευή στέγης. Πρόκειται για μια οικονομική, ελαφριά λύση, ενώ τα πανελ πολυουρεθανης κερδίζουν έδαφος λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων που παρέχουν.

Από άποψη αισθητικής, η ματ όψη και το ανάγλυφο που προσφέρουν τα πάνελ πολυουρεθάνης δίνουν την εντύπωση κανονικής επίστρωσης από κεραμίδι. Από λειτουργική άποψη και αντοχή, είναι μια άριστη επιλογή καθώς παρουσιάζουν μεγάλη μηχανική αντοχή, μικρό βάρος, υψηλή θερμομόνωση και ελάχιστο συγκριτικά χρόνο εγκατάστασης.

Η τοποθέτηση φυσικά απαιτεί άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με τεχνογνωσία στο αντικείμενο. Το άριστο όμως αποτέλεσμα κατόπιν τοποθέτησης φαίνεται στην θερμομόνωση, στην άριστη στεγανότητα, στην αντισεισμικότητα της κατασκευής, λόγω μεγάλης αντοχής σε πιέσεις και στην αντοχή στον χρόνο διατηρώντας τις ιδιότητες του.

Τα πάνελ πολυουρεθάνης λόγω των σημαντικών ιδιοτήτων τους, χρησιμοποιούνται ευρέως και σε άλλες κατασκευαστικές εφαρμογές, όπως είναι η πλαγιοκάλυψη κτιρίων για επιπλέον θερμομόνωση, στέγες που δεν επιδέχονται μεγάλες κλίσεις κάτι στο οποίο το πάνελ πολυουρεθάνης μπορεί να αντεπεξέλθει, ακόμα και σε θαλάμους ψύξης που η θερμοκρασία επιβάλλεται να είναι ελεγχόμενη.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα πάνελ πολυουρεθάνης επικοινωνήστε μαζί μας!