Στεγανοποιηση Ταρατσας

στεγανοποιηση ταρατσας

Η στεγανοποιηση ταρατσας είναι μια απαραίτητη εργασία για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. Η στεγανοποίηση δεν προστατεύει μόνο εσάς αλλά και το κτίριο από φθορές και υγρασία που με την πάροδο του χρόνου περνά στα τσιμέντα και μειώνει τις αντοχές τους.

Με τα νέα εξελιγμένα τεχνολογικά υλικά, η μόνωση και στεγανοποιηση ταρατσας δίνει αποτελεσματικές λύσεις με σημαντική μείωση δαπανών σε θέρμανση, ψύξη και συντήρηση.

Ο σημαντικότερος παράγοντας για σωστή και λειτουργική στεγανοποιηση ταρατσας, είναι η τεχνογνωσία. Ένα έμπειρο και άρτια καταρτισμένο συνεργείο θα δώσει μοναδικό αποτέλεσμα με πολύχρονη εγγύηση. Η τεχνική ανάλυση του εκάστοτε έργου είναι αυτή που θα δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα και αυτό εξαρτάται από την σωστή παρατήρηση όλων των παραμέτρων που πρέπει να ληφθούν υπόψη, καθώς κάθε ταράτσα, έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες και χρήζει μοναδικής αντιμετώπισης.

Το έμπειρο προσωπικό μας είναι σε θέση να εντοπίσει τις ιδιαιτερότητες της εκάστοτε κατασκευής, με αποτέλεσμα το έργο να γίνεται όχι αποκλειστικά με γνώμονα την στεγανοποίηση αλλά και την αντιμετώπιση προβλημάτων που προϋπάρχουν όπως για παράδειγμα το λίμνασμα νερών από λάθος κλίσεις, η δημιουργία επαρκών υδρορροών ακριβώς εκεί που χρειάζεται, η μελέτη και σωστή στεγανοποίηση σε σημεία όπου έχει τοποθετηθεί θερμοσίφωνας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την στεγανοποιηση ταρατσας επικοινωνήστε μαζί μας!