Μόνωση ταράτσας

Μονωση Ταρατσας

Η θερμομόνωση της ταράτσας είναι η πλέον σημαντική εργασία που πρέπει να γίνει για την προστασία ενός κτιρίου από τις μεταβολές τις θερμοκρασίας και τα καιρικά φαινόμενα.

Η ταράτσα είναι περισσότερο εκτεθειμένη στον ήλιο, την βροχή, το αέρα, σε σχέση με τα παράθυρα ή τις πόρτες και γι' αυτό αποτελεί το πρώτο μέρος που πρέπει να μονώσουμε.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως η μόνωση της ταράτσας και μόνο αρκεί για να μειωθεί η απώλεια της θερμοκρασίας σχεδόν στο μισό σε ένα κτίριο.

Για την μόνωση ταράτσας υπάρχουν αρκετές μέθοδοι που μπορούν να εφαρμοστούν. Η μέθοδος που θα ακολουθήσουμε εξαρτάται κυρίως από την παλαιότητα του κτιρίου, της χρήση που γίνετε στην ταράτσα, τα χαρακτηριστικά της ταράτσας και φυσικά τα χρήματα που είναι διαθέσιμα για την μόνωση.

Όπως γίνετε αντιληπτό δεν υπάρχει μια και μόνο μέθοδος για σωστή μόνωση αλλά πολλές εναλλακτικές λύσεις. Εμπιστευτείτε ένα συνεργείο με εμπειρία στις μονώσεις, που θα μπορέσει να σας προτείνει την μόνωση που χρειάζεται η ταράτσα σας, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες