Γκαραζόπορτες

γκαραζοπορτες

Ο σχεδιασμός στις γκαραζοπορτες είναι σημαντικός παράγοντας για την προστασία τόσο του οχήματος σας όσο και των χώρων σας. Πριν την επιλογή των υλικών και της τελικής όψης, πρέπει να έχει καθοριστεί η κύρια χρήση και οι ανάγκες ώστε να έχουν ληφθεί υπόψη όλες οι παράμετροι.

Διαβάστε Περισσότερα

Κεραμοσκεπές

κεραμοσκεπες

Οι κεραμοσκεπές αποτελούν εδώ και πολλά χρόνια ιδανική επιλογή για κάλυψη στέγης, καθώς προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα τόσο πρακτικά όσο και αισθητικά. Η αρχιτεκτονική ομορφιά μιας κεραμοσκεπής δεν μπορεί να συγκριθεί με μια ταράτσα, ειδικά στην σημερινή εποχή όπου μια μόνωση και ένας ηλιακός θερμοσίφωνας είναι απαραίτητα και σε μια κεραμοσκεπή μπορούν να εφαρμοστούν χωρίς να ζημιώνουν την εξωτερική όψη μιας κατοικίας.

Διαβάστε Περισσότερα

Ξύλινα σκέπαστρα για εισόδους και γκαράζ

Ξυλινα Σκεπαστρα

Είναι αρκετά συχνό το φαινόμενο η είσοδος ενός σπιτιού ή ο χώρος που αφήνουμε το αυτοκίνητο μας να είναι ακάλυπτος καθώς δεν υπάρχει ούτε φυσική αλλά ούτε τεχνιτή κάλυψη με αποτέλεσμα ο χώρος και όσοι βρίσκονται εκεί να είναι εκτεθειμένοι σε ανέμους, βροχή, ήλιο, χαλάζι και διάφορα ακόμα καιρικά φαινόμενα.

Διαβάστε Περισσότερα

Πέργκολες

Περγκολες

Οι πέργκολες είναι κατασκευές εξωτερικού χώρου και το κύριο υλικό κατασκευής τους είναι το ξύλο. Κατασκευάζονται για καλλωπιστικούς λόγους και χρησιμοποιούνται είτε για να διακοσμούν μονοπάτια παρέχοντας παράλληλα σκιά, είτε για να παρέχουν προστασία και σκιά σε εξωτερικούς καθιστικούς χώρους σε κήπους, πάρκα και καταστήματα.

Διαβάστε Περισσότερα

Παράθυρα στέγης

Παραθυρα Στεγης

Τα παράθυρα για στέγη τοποθετούνται κυρίως για να εξυπηρετήσουν 3 βασικούς σκοπούς:

1) σωστό εξαερισμό του χώρου
2) ενίσχυση με φυσικό φως
3) και την εξαιρετική αίσθηση του χώρου

Διαβάστε Περισσότερα